Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009

Τα χάπια δεν κάνουν τους μυς

Εκατομμύρια άνθρωποι πάντα προσπαθούν να βρούν τρόπους να "κόψουν" δρόμο στην διαδικασία της αυξησης μυϊκής μάζας.Οι περισσότεροι πιστεύουν οτι είναι απλά θέμα του να βρούν το κατάλληλο χάπι ή σκόνη για να επισπεύσουν τη διαδικασία.

Η αλήθεια είναι πιο απογοητευτική.

Το να γίνεις μεγαλύτερος και πιο δυνατός είναι θέμα σκληρής και σωστής εξάσκησης και θέλησης.Πρέπει να ξέρεις τι να κάνεις και να το κάνεις ξανά και ξανά.

Ας δούμε το παράδειγμα του πρόσφατου παρελθόντος.Όποτε δημιουργείται κάτι που στην ουσία επιταχύνει τους φυσιολογικούς ρυθμούς ανάπτυξης του σώματος,το πρώτο που συμβαίνει είναι να μπαίνει στην λίστα των απαγορευμένων για τα περισσότερα αθλήματα.Από κει και πέρα περνάει σχεδόν στην παρανομία.
Και επίσης παίζονται πολλά λεφτά για τέτοιου είδους σκευάσματα τα οποία περιέχουν τον κίνδυνο για την υγεία.Τα αναβολικά στεροειδή είναι το καλύτερο παράδειγμα.
Από την άλλη πλευρά,με την καθημερινή βελτίωση,το σώμα έρχεται στις σωστές του διαστάσεις για τον τύπο του καθενός.Το οποίο είναι και το καλύτερο σε σχέση με ένα απότομο και ανεξέλεγκτο "φούσκωμα".

Όπως και για τα περισσότερα πράγματα στην ζωή,έτσι και εδώ δεν υπάρχουν σύντομοι δρόμοι.Εάν τώρα,βρείτε έναν,να είσαστε πολύ προσεκτικοί.
Το δυνατό πάτημα του γκαζιού,πάντα υπερθερμαίνει την μηχανή.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου