Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Κόλπα και κοινοί μύθοι.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!

  1. Το λίπος με παχαίνει.Δεν μας φταίει το λίπος των τροφών μας.Είναι πολλών ειδών λίπη,ρυθμοί μεταβολισμού και τύποι σώματος.Διαφορετικοί άνθρωποι,αντιδρούν διαφορετικά στα λίπη.Δεν μας παχαίνει το λίπος των τροφών.Η λανθασμένη διατροφή και η έλλειψη άσκησης μας παχαίνουν.
  2. Για να χάσεις κιλά,μην τρώς.Αυτό είναι μια επιδημία του μυαλού.Αν δεν τρώς τίποτα,σύντομα δεν θα έχεις ενέργεια,θα πεινάσεις και θα καταναλώσεις την 3πλάσια ποσότητα φαγητού για να αναπληρώσεις.Ακόμα και αν χαθούν κάποια κιλά,θα χαθούν εις βάρος της ενέργειας και της ψυχικής διαύγειας.Μην τρώτε λιγότερο-τρώτε σωστά.
  3. Οτι λειτουργεί για εκείνον/η,θα λειτουργήσει και για μένα.Καθένας έχει διαφορετικό σώμα,πρόγραμμα.Αντιγράφοντας τη δίαιτα κάποιου δεν σημαίνει οτι θα φέρει τα ίδια αποτελέσματα.Μπορείτε να πειραματιστείτε τρόπους μέχρι να ανακαλύψετε τι λειτουργεί για εσάς.
  4. Light.Υπάρχουν λαϊτ εκδόσεις για όλα.Ένα τέτοιο προϊόν μπορεί εύκολα να είναι το κανονικό προϊόν,διαλυμένο με νερό.Άρα πληρώνεις περισσότερο για άγευστο νερό και λιγότερη τροφή.
  5. Χωρίς Λίπος.Οποιοδήποτε προϊόν μπορεί να βαφτιστεί "fat free" αν το περιεχόμενό του σε λίπος αντικατασταθεί από ζάχαρη.Και η ζάχαρη θα καταλήξει να γίνει λίπος στο σώμα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου