Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Ευχαριστίες

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους αναγνώστες για το θερμό αγκάλιασμα που επεφύλαξαν στην προσπάθειά μας.
Αν και δημιουργήσαμε τη σελίδα πρίν ένα μήνα περίπου,η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη από όση περιμέναμε.Και σας ευχαριστούμε.
Και για τους φίλους/φίλες που ακολουθούν τις συμβουλές και μεθόδους μας έχουμε να πούμε ότι τα αποτελέσματα έρχονται.Μερικοί το παρατηρείτε ήδη.
Από την άλλη,ας γκρινιάξουμε λίγο.Μήν μας λέτε στα mail σας ότι κάτι είναι αδύνατο ή ότι έχετε μειωμένη αυτοεκτίμηση λόγω τών κιλών σας.Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει.Το αδύνατο υπάρχει μόνο όταν το μυαλό μας αρχίζει και βάζει όρια στις δυνατότητές μας.Το μόνο που μπορεί να γινει είναι προσπάθεια και δέσμευση στόν στόχο.Όλα μπορούν να επιτευχθούν.Ειδικά ότι περνάει αποκλειστικά από τα χέρια μας.Και η υγεία αφορά τον καθένα μας προσωπικα,τις επιλογές που κάνει,τον τρόπο με τον οποίο τις κάνει.
Στο θέμα της αυτοεκτίμησης,θα σας παραπέμψω σε ένα πολύ ωραίο ντοκυμαντέρ.Ο τίτλος του είναι "What the bleep do we know??".Υπάρχει στο ίντερνετ.Προσεγγίζει θέματα ψυχολογίας και υγείας και γενικά πώς οι σκέψεις μας επηρρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας του οργανισμού μας.Περιληπτικά αναφέρω.Το σίγουρο είναι πώς αν εμείς οι ίδιοι βλέπουμε τον εαυτό μας και του λέμε:"πώς είσαι έτσι" ή "δεν αξίζεις",πώς περιμένουμε να μας αντιμετωπίσουν οι άλλοι?
Οι άνθρωποι βγαίνουν σε όλα τα χρώματα και διαστάσεις.Και πάντα υπάρχουν πολλοί τρόποι να βελτιώσει κανείς την εικόνα του, όπου νομίζει πώς έχει ατέλεια.Βέβαια,όπου κανείς νομίζει πώς έχει ατέλεια,δεν σημαίνει οτι η ατέλεια πράγματι υπάρχει!
Το μυστικό είναι να αγαπάμε το σώμα μας και τον εαυτό μας και να το βελτιώνουμε φυσικά και πνευματικά,χωρίς υπερβολές και αλχημείες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου