Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Προϊόντα Τελεμάρκετινγκ.

Θερμή παράκλησή μας είναι: σας παρακαλούμε,μην πιστεύετε αυτά που προσπαθούν να σας πουλήσουν στην τηλεόραση!
Θα αγοράζατε κάποιο ρόφημα που υπόσχεται οτι μπορείτε να τρώτε οτι θέλετε,στις ποσότητες που θέλετε,αρκεί μετά να το πιείτε και θα χάσετε τα κιλά?Και να μην ξέρετε τίποτα για το προϊόν?Όπως χώρα προέλευσης,πληροφορίες ετικέτας,συστατικά?
Ή τις διάφορες φόρμες και κολάν που υπόσχονται μείωση πόντων?Ας υποθέσουμε οτι πραγματικά το καταφέρνουν.Το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν τον εξωτερικό παράγοντα πάχους.Συγκεκριμένα μόνο από την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος. ΔΕΝκάνανε τίποτα για την αιτία του πάχους.ΔΕΝ αλλάξανε κάτι εσωτερικά στον οργανισμό.ΔΕΝ αλλάξανε τον τρόπο μεταβολισμού ώστε να υπάρξουν μακρυπρόθεσμα οφέλη.Πριν το καταλάβετε,θα ξαναπάρετε οτι χάσατε.
Για να μην αναφερθούμε στις ζελατίνες που μας λένε να τυλιγόμαστε.Εκτός από αστείο,είναι και τραγικό να βλέπεις ενήλικες ανθρώπους να τυλίγονται με διάφανες ζελατίνες!Σαν γιγάντια σάντουϊτς ή προνύμφες.Πάλι καλά που δεν λένε οτι αν τυλιχτούμε και κάτσουμε έτσι κανένα δίωρο,ίσως μεταμορφωθούμε σε πεταλούδα!!
Πέρα από την πλάκα όμως,είναι σοβαρό.Πουλάνε ψεύτικη ελπίδα στους ανθρώπους.
Και μιλάμε για θέματα υγείας στα οποία οι άνθρωποι είναι πολύ ευαίσθητοι.
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ.Αυτών που τρώμε.Οτιδήποτε κάνουμε εξωτερικά μονο,μένει εξωτερικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου